Programmeringsåret 2012

Hemsidan för Code Year 2012 med möjlighet till registrering. Än är det inte för sent.
Code Year 2012

Jag minns fortfarande den där krönikan i Journalisten, fast då jag nu googlar efter den är det två år sedan. ”Journalister måste bli programmerare” var rubriken. Det lät lite läskigt, men mest spännande!

Nu finns ju alla möjligheter för den som vill försöka. Just nu ligger jag lite efter, men eftersom jag deltar i Code Year 2012 får jag hela tiden påminnelser om nya lektioner och övningar. Steg för steg blir man allt bättre. Det är klurigt – men kul!

Kanske borde du också testa? Nog för att det här är en reporterblogg, men lite allmänbildning skadar ju inte.

Visst är det märkligt att allmänbildning alltid handlar om geografi och statsvetenskap, men aldrig om ordinära linjära differentialekvationer med konstanta koefficienter och polynom i högerledet, eller om HTML5?

Ta ditt ansvar här. Det är inte för sent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.