Hjälp oss att bli bättre 2013!

Sedan jag och Micke började producera journalisttips i augusti har det blivit en ansenlig mängd tips. Vårt mål har varit ett inlägg om dagen, och det har vi uppnått, till och med med marginal. Vår personliga produktionstakt har varit ett inlägg varann dag, och så har vi ibland fått hjälp av gästbloggare. Det är alltid välkommet!

Nu då 2012 går mot sitt slut är det läge att summera. WordPress påstår att vi publicerat 161 inlägg sedan starten, 162 med det här. Det finns alltså ett hyfsat digert arkiv för den som vill botanisera.

Längst upp till höger på sidan finns en sökfunktion, där du kan leta efter det som intresserar dig. I högerspalten finns också länkar till de senaste inläggen, våra favoriter och de mest lästa. Långt ner i högerspalten finns också arkivet, där inläggen är uppdelade per månad. Jag har dagen till ära kompletterat det med en kalender, som gör det extra enkelt att hitta bland våra inlägg.

Är du till exempel nyfiken på vad vi skrev den 2 augusti? Då krävs det numera bara två klick: första på augusti i arkivet, därefter på den andra i kalendern.

2013 blir ett spännande år för Journalisttips! Vi har sagt att vi ska utvärdera efter 6 månader. Det är snart. Vad vill ni ha ut av bloggen? Vad ska vi förändra? Vad vill ni ser mer av? Vad kan vi dra ner på? Snälla – hör av er och berätta!

Gott Nytt År!

3 reaktioner till “Hjälp oss att bli bättre 2013!”

 1. Hejsan och tack för en väldigt intressant och lärorik sida.
  Det jag gärna vill se mera av är typ ”Hur tänker en skrivande journalist när det gäller bilder”
  Är frilansfotograf och vill ju ta bilder som kan passa in. Vad vill redaktionerna ha för bilder. Vad gör att man fastnar för en viss bild…
  Har försökt hitta någon gemensam nämnare i de bilder jag fått publicerade, men inte lätt alla gånger…

  Keep on the good work
  mvh
  Jan

 2. Jag tycker att bloggen är intressant och tar upp intressanta ämnen, men inläggen kommer för ofta. Ett par i veckan hade varit lagom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *