Två till…

Den som missade Grävseminariet behöver visserligen sörja allt hen missade. Men förlusterna går faktiskt att kompensera…åtminstone delvis.

Härom dagen tipsade jag om min egen föreläsning om hur man kommer igång med sin grävidé, och nu upptäckte jag att där också finns två sevärda föreställningar till på Region Västerbottens Youtube-kanal. (Som alltså inte återfinns bland de seminarier som livestreamades på Bambuser.)

Den första föreläsaren är Josephine Freje, frilans från Göteborg som bland annat jobbat för Uppdrag granskning och just nu grävchefar på tidningen Faktum. Hennes föreläsning – som jag själv såg live – handlar om hur man wallraffar i sociala medier:

Socialt blir det också i Yasmine El Rafies 52 minuter om crowdsourcingens ABC, som man kan se här:

Uppdaterat 140406: Nu har Grävseminariet själva lagt upp en post med länkar till samtliga föreläsningar – både streamade och efterpublicerade. Tackar för det!

En kommentar till “Två till…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.